E kemi bërë të gjithë, apo jo? Ne kemi marrë deri në fund të një datë të parë dhe mendonin, “Wow, unë me të vërtetë screwed atë një deri; Kam biseduar për të gjitha gjërat e gabuara në të gjitha kohët e gabuara.

Read More