Një skenar i zakonshëm: Takoni dikë të ri, dhe një shikim është gjithçka duhet për të ndezuar ndjenjat seksuale. Mezi i mbani duart larg njëri-tjetrit – dhe eksitimi ju ngjan sikur jeni në dashuri.

Read More