E-mail u Konfirmua

Informacione mbi regjistrimin në 1 KAFE

Mirë se Erdhët në 1KAFE

Fantastike! Jemi të gëzuar që zgjodhët 1KAFE për t’u bërë pjesë e komunitetit më aktiv dhe të madh të shqiptarëve kudo ku janë në botë. Me zgjedhjen e 1KAFE, keni mundësi të:

  • Flisni FALAS me të gjithë. Kudo ku jeni. Në çfarëdo momenti.
  • Komunikoni me mijëra shqiptarë anembanë botës
  • Bëni miq të rinj, kërkoni shokë të vjetër dhe pse jo, gjeni shpirtin tuaj binjak!
  • Gjeni artistë shqiptarë dhe eventet që ata organizojnë pranë jush ose nëpër botë
  • Merrni pjesë në programe ekskluzive për komunitetin tonë
  • Shumë të tjera…

Këshilla të Sigurisë

Të njohësh dikë online duhet të jetë kënaqësi, por për të siguruar këtë, ne kemi vënë së bashku disa rregulla të arta për t’ju ndihmuar sa më shumë në përvojën tuaj me 1 KAFE.

Lexo më shumë këtuhttps://www.1kafe.com/kodi-i-sjelljes/

Ekipi ynë punon shumë për të mbrojtur anëtarët tanë duke e mbajtur ambientin të relaksuar dhe të kënaqshëm. Për të siguruar që ju të keni përvojën më të sigurtë, përdorni gjykimin tuaj më të mirë kur takoheni me dikë.

1 KAFE punon për të promovuar praktikat e sigurta nga anëtarët e saj dhe për të ngritur vetëdijen e sigurisë, por asgjë dhe asnjë nuk mund ta bëjë këtë më mirë se ju.

Nëse keni pyetje apo sugjerime, mund të na kontaktoni nëpërmjet:

  1. Seksionit Kontakt
  2. Faqes zyrtare në Facebook

 

Cfarë prisni akoma :)? Hyni tani në aplikacionin që keni instaluar në telefonin tuaj dhe bëni Log In (Hyrjen) me të dhënat që vendosët gjatë regjistrimit të mëparshëm.

YouTube
YouTube